Bent u een aangesloten dealer bij TexoData en wilt u gebruik maken van artikeldata van een fabrikant die niet is aangesloten? Dan kunt u 2 dingen doen:

Optie A: u brengt de fabrikant in contact met TexoData en brengt hem op de hoogte van het gratis  Fabrikant Light Lidmaatschap. (gratis tot 10 aangesloten dealers) dit lidmaatschap kent 2 soorten:

1: een “gesloten” fabrikant lidmaatschap, hierbij bepaald de fabrikant voor wie hij de data wel/niet open stelt

2: een “open” fabrikant lidmaatschap, de data wordt beschikbaar gesteld voor iedereen in het netwerk

Optie B: u huurt bij TexoData een private container/database. (deze optie kunt u kiezen als de fabrikant niet kan/wil aansluiten)

De voorwaarden van een private container/database zijn als volgt:

  • U bent zelf juridisch aansprakelijk voor de opgevoerde data in de private container/database. (heeft u geen recht op gebruik van deze data dan bent u zelf juridisch aansprakelijk)
  • De data in een private container/database wordt niet gedeeld met andere bedrijven, het is tenslotte uw “eigen data”.
  • De kosten van een private container/database zijn €47.- p/maand (tot 250K artikelregels) en €77 p/maand (tot 500K artikelregels)
  • De data dient u zelf aan te leveren in EPWIS formaat (European Promotional Workwear Information Standaard) , wilt u dat wij een conversie voor u doen dan kunt u een verzoek indienen. De kosten zijn op urenbasis met een uurtarief van €103.50 p/uur. U kunt de conversie naar EPWIS ook door een extern bureau laten uitvoeren, op verzoek kunt u de EPWIS specificaties kosteloos verkrijgen.
  • LET OP! data uit een private container/database wordt nimmer gedeeld met andere dealers ook niet als een collega bedrijfskleding specialist u daar zelf over tipt of toestemming voor geeft.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het up2date houden de data incl. prijzen e.d. in uw eigen container, u kunt de data zelf opvoeren via uw dashboard. Heeft u support uren nodig dan kunt u deze inkopen en staat een dataspecialist u bij om te helpen.
  • TexoData BV is nimmer verantwoordelijk/aansprakelijk voor de opgevoerde data in uw private container/database.

Wilt u gebruik maken van een private container maak dan een ticket aan via uw klanten portaal.