Ons team bestaat uit 17 entausiaste medewerkers, waarvan 6 eigen ontwikkelaars. Het platform is ontstaan 3 jaar geleden en is een corporatie tussen Promidata en TexoData, Promidata bedient de promotionele markt met meer dan 300 aangesloten dealer en 250 fabrikanten. De afgelopen 16 jaar heeft het verschillende software oplossingen ontwikkeld waar veel dealers en fabrikanten in de promotionele markt hun vruchten van plukken.

Het concept is de afgelopen 3 jaar uitgerold in de bedrijfskleding branche waardoor ook dealers in deze branche kunnen meeliften op deze software ontwikkeling, voor de bedrijfskleding markt worden uiteraard aanpassingen gedaan zodat het geschikt is voor deze markt. We slaan een brug tussen de fabrikant en de dealer zodat de dealer zich niet de hele tijd bezig hoeft te houden met het onderhouden van prijslijsten en data. Dit is voor zowel de fabrikant als dealer een fijne oplossing. Inmiddels zijn vrijwel alle belangrijke fabrikanten bij TexoData aangesloten.

Bent uw een dealer of fabrikant neem dan contact met ons op om te kijken waarmee we u kunnen helpen. info@texodata.nl of tel. 085-3038612