TexoWebshop

TexoWebshop is een webshop/website die is gebaseerd op de technologie van Magento. Wij zijn erin geslaagd om een specifieke versie van een Magento distributie te maken die volledig voldoet aan de eisen die gesteld worden binnen de bedrijfskledingbranche.

Wij hebben voor de ontwikkeling van TexoWebshop voor het Magento platform, vanwege de enorme flexibiliteit die deze technologie te bieden heeft. Door deze flexibiliteit ben jij als dealer vrij om jouw creativiteit volledig tot uiting te brengen. Magento is veel meer dan een webshop alleen, het biedt een zeer uitgebreid content management systeem zodat jij als ondernemer er hele websites mee kunt maken. Kijk maar eens naar de verschillen tussen de onderstaande Webshops. Ze zijn technisch gezien allemaal gelijk, ze maken allemaal gebruik van exact dezelfde Magento distributie.

Waarom Magento?

  • Wereldwijd draait één op de drie webshops op Magento
  • Het populairste CMS-systeem voor webshops
  • 100% flexibiliteit qua functies en design
  • Ondersteunt vele talen en munteenheden. Standaard geleverd in het Nederlands, Engels en Duits
  • Flexibele integratie/koppeling met andere systemen via Web-Services-API
  • Honderden plugins/extensions zijn in het Magento platform beschikbaar
  • Uitvoerige rapporten/statistieken om het gehele gedrag van uw bezoekers te monitoren
  • Verschillende varianten (multishops) mogelijk, denk aan full service shops (klantspecifiek) of algemene shops die voor iedereen toegankelijk zijn
  • Een zoekmachine geoptimaliseerd systeem (SEO)

Zoekmachine vriendelijk

Zo creëert Magento standaard SEF url’s (zoekmachinevriendelijke landingspagina’s) en biedt het de mogelijkheid om alt-tags, meta-informatie en canonical tags toe te voegen. Ook genereert Magento automatisch een 301 redirect als je een pagina verwijdert of offline haalt, wordt er in Magento automatisch een HTML sitemap gegenereerd en kun je eenvoudig een XML sitemap genereren voor Google. Deze webshop biedt ongekend veel marketingmogelijkheden zoals cross- en upselling, product reviews, couponcodes, cadeaubonnen etc., waarmee je de omzet van je Magento shop een flinke boost kunt geven.

Prijscalculatie module

Deze module biedt jouw klant de fantastische optie om de prijs voor een compleet artikel inclusief bewerking ter plekke te berekenen. De module berekent de prijs van het artikel op basis van prijsstaffels. De variabele kosten van de bewerking (zoals bedrukking, gravering, borduring, etc.) worden via andere prijsstaffels berekend. Per bewerkingstechniek worden daar bovenop ook nog eens de vaste setupkosten aan toegevoegd. Samen met de verzendkosten en de eventuele handlings- en/of administratiekosten krijgt jouw klant dan direct inzage in de totale kosten van zijn order, zonder dat hij telefonisch contact met jou gehad heeft. Dat scheelt natuurlijk heel veel tijd.

Koppeling

De Promotional Webshop is via webservice-API volledig gekoppeld aan ons orderverwerkingssysteem TexoOffice ERP. Met één muisklik in de shop worden de offerte en de order vanuit de shop volledig geautomatiseerd ingevoerd als offerte/order in TexoOffice ERP. Bij een order van een onbewerkt product worden automatisch de pakbon en de daarbij behorende factuur gegenereerd. Het grote voordeel hiervan is dat basisgegevens slechts op één locatie beheerd hoeven te worden, aangezien ook invoer van klanten en shopartikelen via de koppeling ingevoerd worden.

Artikelgegevens

Je kunt de productinformatie van de diverse leveranciers op verschillende manieren in je TexoWebshop krijgen. De meest gebruikte mogelijkheid verloopt via je eigen leveranciersdata dashboard. Hier kan je aanvinken welke producten je in je webshop wil hebben. Je kan dan vervolgens per productgroep of per leverancier je eigen marge instellen zodat de prijzen op jouw webshop juist zijn. Heb je eigen data dan zijn er ook andere mogelijkheden om je producten in je webshop te krijgen. Over dit onderwerp kan je het beste contact met ons opnemen, wij informeren je hier graag persoonlijk over.

Top